Afghanistan-Guvernör: Skicka traktorer, inte stridsvagnar

Posted on January 31, 2009
Filed Under Afghanistan | Leave a Comment

Tooryalai Wesa, guvernör i den stridsdrabbade Kandahar-provinsen i Afghanistan, berättar att vägen för ökad säkerhet och att bekämpa uppror i Kandahar är genom att skapa jobb, ge teknologi för jordbruk och lärare som kan lära ut jordbruket.

Winnipeg Sun skriver:

“Han säger att Afghanistan inte skulle vara i dagens situation om Ryssland invaderat landet 1979 med 50 000 traktorer istället för ett lika stort antal stridsvagnar.”

 

Självklart gäller det den senaste invasionen också.


Traktor Alban vet vad som behövs

Share and Enjoy:
  • Print
  • Twitter
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Digg
  • RSS

Tags: , , ,

Comments

Leave a Reply
:D :-) :( :o 8O :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :| :mrgreen: :ashamed: :bawling: :begging: :biting: :brokenheart: :censored: :cheerful: :cutie: :dollarsign: :dopey: :faint: :fight: :gasp: :gnasher: :guilty: :headbanger: :heart: :hot: :jack: :jaded: :roger: :liar: :lovestruck: :misspeak: :muted: :no: :party: :proposetoast: :rasp: :rose: :scared: :sing: :skull: :sorry: :sour: :stop: :bomb: :weepy: :whistle: :wolf: :yes: :yuck: :zip: :zombie: :zzz: :animal: :blush: :darkside: :drool: :opera: :salute: :rofl: :spiderman: :hyper: :fryingpan: :propeller: